Eerste Matinee groot succes

et Buurthuus schudt op haar grondvesten bij optreden The Flying Stars.

 

Noordwolde 10 en 11 februari

 

Voor het eerst in de geschiedenis van het 70 jarig bestaan van The Flying Stars heeft de cabaretgroep een matinee voorstelling gegeven.

Deze eerste matinee voorstelling had plaats in et Buurthuus van Noordwolde.

Gezien het grote succes in het vorig seizoen en een overvolle zaal werd, mede op aandragen van beheerder Luuk de Vries, overgegaan tot deze beslissing.

Reeds weken van te voren waren de beschikbare plaatsen voor de zaterdagavond voorstelling, in het voormalige Vlechtwerk, uitverkocht wat hier en daar leidde tot teleurstelling.

De revue "Fesien" werd in Noordwolde goed ontvangen en het publiek heeft volop genoten.

Sketchen als Margien en Geertien, de Straotvechter, de Schotse Koe en Zoere Bom sloegen enorm in. Ook de gezongen liedjes als Et Dörp, de Roos, Jij krijgt die lach terug en het Schlagerfestival vielen in de smaak. Werd er bij het ene lied stevig meegeklapt, bij een ander kon je een speld horen vallen.

De muzikale omlijsting van deze avond, zowel in de pauze als na afloop werd verzorgd door Sander Metz, bekend oa. als dirigent van de Nortepe Singers.

Hij wist met zijn keuze voor liedjes en enthousiasme de mensen extra genieten en aldus werd het een avond om niet snel te vergeten.

De eerste matinee was niet geheel uitverkocht echter met een 120 toeschouwers in de zaal een magnifiek aantal te noemen. Deze middag waren er veel Noordwoldigers die et Buurthuus wisten te vinden en daar intens hebben genoten.

Tijdens dit weekend zijn er opnames gemaakt voor de te produceren DVD door Visual Eye en deze zullen na afloop van het seizoen weer te koop zijn.

Wilt u vast een DVD reserveren en nog eens terugkijken? Stuur dan een mail naar info@flyingstars.nl met uw gegevens. De kosten bedragen € 12,50

Inmiddels is bekend dat The Flying Stars terug gaan komen in et Buurthuus en wel op zaterdagavond 9 en  zondagmiddag 10 februari 2019.

 

Uiteraard zal via onze website www.flyingstars.nl en facebookpagina Flying Stars ter zijner tijd de nodige informatie worden verstrekt.  The Flying Stars is ook te vinden op Youtube onder de naam: flyingstarsnl  Op youtube staan sketches en liedjes uit eerdere seizoenen.