Agenda Flying Stars 2018-2019 is VOL

Na het super mooie seizoen met "Fesien" begon de telefoon bij Peter Spin al snel meerdere malen te rammelen. Verenigingen, Buurtschappen, Dorpen willen ons allemaal hebben om voor hen een onvergetelijke avond neer te zetten.

Wij vinden dat prachtig en voelen ons haast vereert maar vooral mooi dat een revue avond nog zo leeft onder de mensen, onder u. Een keerzijde is dat wij voor dit seizoen geen nieuwe optredens meer aannemen, de agenda is VOL. 

In de geschiedenis van the Flying Stars is dit nog nimmer op een dergelijk vroeg tijdstip besloten. Voor onze toneelspelers, zangers, technici en toneelmensen is en blijft het hobby. Juist dat hobbymatige maakt het voor ons leuk om voor u op te treden.

Voor al degenen die nu een lichte teleurstelling voelen...  De agenda van 2019-2020 is nog leeg ! Voor al die mensen die ons hebben geboekt en voor al onze eigen donateurs en degene die onze kaarten kopen dit seizoen....Tot ziens in ons of uw dorp!    Bestuur the Flying Stars.